Menigheten – Kristi hemmelighet

«Menigheten – Kristi hemmelighet» av Jan Egil Hafsahl

Forlaget Pilgrimen har gleden av å presentere «Menigheten – Kristi hemmelighet» av Jan Egil Hafsahl.

Fra forfatterens forord:

Etter snart 40 år som menighetsforstander og Bibel-lærer er det blitt atskillige bibeltimer, foredrag og artikler over emnet «Menigheten – Kristi hemmelighet».
Boka, med samme navn, er et forsøk på å samle deler av undervisningen under ett.
Boka er ikke skrevet i «roman-form», der vi følger en story fra A til Å, det er en studiebok for dem som elsker Guds ord.

Navnet Jesus blekner aldri!

Navnet Jesus blekner aldriCD-en «Navnet Jesus blekner aldri» er et album med 16 sanger sunget av Menigheten Pilgrimsfolket. Det er både solo-, gruppe-, og menighetssang. Noen sanger er veldig kjente, men andre er helt nyskrevne.

Nå kan du bestille CD-en til kr 129,- + porto

Her kan du høre på små klipp fra alle sangene.

«Pilgrimssanger» med Camilla Eliasson

Pilgrim Music er glade for å kunne presentere den nye CD-en til Camilla Eliasson; «Pilgrimssanger».

Nå kan du bestille CD-en til kr 129,- + porto

CD-en består av 13 sanger, hvorav Camilla har skrevet de fleste selv. Sangene er sentrerte om frelsen i Jesus Kristus, Guds menighet og det himmelske håpet.

Her kan du høre på små klipp fra alle sangene:

Statsmakten og Guds rike

 

Fra forordet:

Forfatteren Jan Egil Hafsahl

Boken «Statsmakten og Guds rike» er i overveiende grad bygd på fem foredrag holdt i Oslo under årene 2007/2008 – og bærer, selv i bokform, preg av den muntlige foredragsformen.
Boken er ikke ment å være utfyllende i emnet, men som en mulig inspirasjonskilde til et videre studium.
Skulle noen gjennom boken vekkes for alvoret i tiden, – og derfor søke seg nærmere Jesus i sitt personlige gudsliv, har boken oppnådd sitt mål.
Boken er, for å sitere den amerikanske predikanten R. A. Torrey, «tilegnet alle dem som av misstro til jorden har valgt i Gud å finne en mer forblivende tilflukt.»

Statsmakten og Guds rike

Stemmer om boken:

«Statsmakten og Guds rike er en apokalyptisk thriller. Leseren får en grundig og saklig informasjon om hvordan den vestlige verden med Nordens land i teten gjennom livsstil og lovstiftning akselererer mot det totalitære, antikristelige kontrollsamfunnet. Men boka er også en inspirerende utfordring for den som har sagt ja til kallet til tjeneste og di­sippelskap som himmelrikets borgere. Etter å ha lest denne bok, føler jeg at det er mer viktig enn noen gang å våge å være en sann Jesu disippel.»
Stina Fridolfsson

Sjefredaktør for bladet Midnattsropet

«Gjennom sin historiske og profetiske analyse hjelper forfatteren oss, uten forskjønnende ord, å se under overflaten på den stat som forventer at vi skal tro den skal verne om borgernes ytringsfrihet, og det samfunn som mener seg å forsvare familiens og integritetens forsvarere. Det man idag har lykkes med å skape i humanismens navn, rakk bare å bli en drøm for de tyranner som agiterte for nazismens og fascismens vurderinger på sin tid.

Som en motpol presenterer forfatteren det Gudsstyre som er himmelens svar på menneskets mislykkethet – Jesus Kristus og hans menighet! Det er Guds rike legemliggjort og synliggjort blant mennesker.»
Berno Vidén

Misjonær i Den Dominikanske Republikk


 

Bestill boken:


Boken «Statsmakten og Guds rike» er utgitt på Forlaget Pilgrimen, 91 sider, heftet.

Pris: 79,- pluss porto.

Du kan bruke dette skjemaet for å bestille, eller ringe 63 96 12 20.

Ditt navn (obligatorisk)

Gateadresse (obligatorisk)

Postadresse (obligatorisk)

Land

E-post: (frivillig)

Eventuell melding til forlaget:

captcha
Skriv inn de fire tegnene du ser ovenfor: